Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Legalább 4 éve nem kell senkinek Szeleczky Zita egykori nyári rezidenciája!
ingatlanbazar.hu
2019. január. 08. kedd
cikk megosztása

Sőt, az egyik hirdetésben 2012-es fotót is látni, bár az nem derül ki, hogy a kép kifejezetten eladási szándékkal készült-e. Mindenesetre a vételár ez idő alatt 400 millió forintról legkevesebb 290-re olvadt. A ház azonban még mindig ragyogó helyen van és persze pazarul fest. Bízunk benne, jó kezekbe kerül az egykor ünnepelt színésznő tulajdona!

Az ingatlan adatai

  • Ár: 290.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 500 nm
  • Telekterület: 3989 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Pilismaróton, csodálatos természeti környezetben, kiváló adottságokat birtokló villát ajánlok a figyelmébe, amely eredetileg az előző század híres színésznőjének birtokában volt.
A ház új/ jelenlegi tulajdonosa első látásra beleszeretett az épületbe, és új gondolatokat, elképzeléseket valósított meg a felújítás során. A sok munka meghozta eredményét, egy egyedi kialakítású, minden igényt kielégítő, csodálatos otthonná varázsolta. A ház négy szintes 540 nm-es, a legalsó szint a Wellness szint, ahol 130 nm-es medence, hat személyes masszázskád, fürdő és hálószoba, mellékhelyiség, mosó és szárító helység lett kialakítva. A földszinten előszoba, nappali, ebédlő, hall, dolgozószoba, vendégszoba, konyha található.Az első szint kialakítása, pihenő előtér, két hálószoba, két fürdőszoba, teraszok.
Még egy szint, a panorámaszint adja meg a háznak az egyik legcsodálatosabb pontját, ahonnan gyönyörködhetünk a Dunára néző panorámában. Ebben a helyiségben a padlótól a mennyezetig üvegfalak vannak, így a kilátás 360 fokban a Pilis, a Börzsöny és a Dunakanyar látványa nyűgöz el minket, Esztergomtól-Visegrádig. A ház burkolata, a szobákban is márvány és gránit. A fűtés radiátorral, padlófűtéssel és korhű cserépkályhákkal megoldott. A telek 3989 nm, parkosított, a kertben 130 nm-es teremgarázs biztosítja négy gépjármű részére a parkolást. A képek önmagukért beszélnek. Az ingatlan magas nívószintű, igényes, elhelyezkedése egyedi, különleges. Különleges otthon, különleges embereknek.

A 330 milliós hirdetésből...

00
00a
00b
01
01a

290 milliós hirdetésből...

02
02a
02b
02c
További képek az eladó házról 290 és 330 millió forintér az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
ház
színésznő
rezidencia
luxus
Esztergomi kistérség
ingatlan
eladó ház
Szeleczky Zita
Pest megye
eladó
nyári
Duna
Pilismarót
Dunakanyar