Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Az idei kedvenc kádunk egyértelműen ebben a 219,5 millós, fótligeti házban van!
ingatlanbazar.hu
2019. január. 12. szombat
"Fótliget az egyik legexkluzívabb lakópark Budapest vonzáskörzetében." kezdődik a hirdetés leírása. A részletekben és a képekben elmerülve kapisgáljuk is az okát. A most következő családi ház és környezet kapcsán azonban egyértelmű favorit a ragyogó fürdőszoba és a 4 ablakkal megvilágított kád. És hogy biztosra menjenek, a hirdetők virtuális sétával és videóval is kedveskednek az érdeklődőknek!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 219.500.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 308 nm
  • Telekterület: 1200 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Cirkó

Leírás

Fótliget az egyik legexkluzívabb lakópark Budapest vonzáskörzetében. Az őrzött lakópark zárt, ősfás területen helyezkedik el. A területet portaszolgálat őrzi. A rendezett környezetről, a hóeltakarítástól, a kertészeti munkákról, a karbantartásról, valamint a tisztaságról a lakópark szolgáltató cége gondoskodik.
00
00b
A ház rendkivűl gondosan, minőségi alapanyagokból épült és berendezett (olasz burkolatok, design lámpák, egyedi tervezésű, nagy részben beépített bútorok, csúcsminőségű gépesített konyha, stb.). A ház padló-, fal-, és mennyezet hűtési, fűtési rendszerrel (gáz és elektromos hőcserélő) rendelkezik, mely a falakból sugárzó hőnek köszönhetően rendkívül kellemes közérzetet biztosít és fűtőtestek sem rondítják a helységek látványát, amelyek többségében hangulatvilágítás is kialakításra került. A nyílászárók fából készültek, 3 rétegűek. Minden ablakon programozható, elektromos redőny, illetve szúnyogháló került felszerelésre. A falak Graphit-, valamint a betonfödém kiegészítő szigetelése biztosítja a hűtési, fűtési költségek alacsony szintjét.
A ház része továbbá az alapszint alatt elhelyezkedő, de a speciális tereprendezésnek köszönhetően teljes méretű ablakokkal rendelkező fitness terem, valamint zuhanyzó és szauna helyiség (ez nem került kiépítésre), valamint a mosókonyha.
02
01
A virtuális séta és az ingatlanról készült videó linkjéért, valamint számos további fotóért irány az ingatlanbazar.hu oldala!
Fót
Fótliget Városrész
fürdőszoba
ingatlanbazár.hu
kád
Dunakeszi kistérség
ház
luxus
ingatlan
eladó ház
modern
Pest megye
eladó
lakópark
újépítésű