Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Forgatási helyszínnek tűnik, de ez egy eladó, normális családi ház...
ingatlanbazar.hu
2018. november. 29. csütörtök
Annyi részleten ámultunk el, hogy kár lenne belevágni felsorolni. Beszéljenek helyettünk a képek! Azért az abszolút kedvenc apróságunk a templom torony látványa... Egy 269,9 milliós, 840 nm-es ház a XII. kerületből!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 269.900.000 Ft
  • Alapterület: 840 nm
  • Telekterület: 3900 nm
  • Szobák száma: 6
  • Ingatlan állapota: Jó

Leírás

XII. kerület határán, Budakeszin a Makkosi út végén, osztható 3900 m2 telken fekvő villa eladó! A Szabadsághegy nyugati lejtőjén, Csillebércnél, a kalandpark szomszédságában de már Budakeszin, 3900 m2-es ősfás telken egy 1996-ban épített déli fekvésű, napfényes, 840 nm-es lakóterületű villa eladó.A ház külső és belső megjelenése Makovecz Imre stílus jegyeit is hordozza de végső munkálatokat Krizsán András Ybl-díjas építész fejezte be. Az ingatlan nyugalmat sugárzó, nagy méreteivel ellentétben igazán családias de ugyanakkor reprezentatív megjelenésű. Bejárata műkő, kőbabás korláttal szegélyezett. A teraszról csodálhatjuk a parkosított kertet, az Angyalok Királynéja templomot. Kerti összejövetelekre lehetőség van a 100 nm-s teraszon és közben pihentetjük szemünket a rózsákon és a kerti szökőkúton. A hátsó kertrészben egy nagyméretű medence is található, melynek egy részét befedték.
00a
00b
Belépve a házba, impozáns látvány tárul elénk, az előtér és a az emeleti szintre vezető márványburkolatú lépcső látványa. A nappaliban elénk tárul a fölötte kialakított, 95 nm-es alapterületű, 12 méter belmagasságú nappali, üvegkupola. A nappali egyik részén a Tv szoba kandallóval található, ahonnan elegáns falápcső vezet az oszlopokkal alátámasztott kerengőre, valamint az itt kialakított dolgozó szobára. A nappaliból nyílik a nagy hálószoba, egy impozáns fürdőszobával és gardrób-helyiséggel. A földszint másik részében egy hatalmas ebédlő szolgálja a tulajdonosok kényelmét, valamint ennek szomszédságában két hálószoba található egy fürdőszobával. A személyzet számára egy kisebb lakrész van kialakítva a konyhával. Az emeleti szinten további szobák alakíthatóak.A pinceszinten találjuk a kiszolgáló helységeket (mosókonyha, tárolók), valamint több nagyméretű autó számára kialakított gépkocsitárolót. Az eklektikus csillárok és az aranylapokkal díszített mennyezet, valamint az ajtók kézzel festett díszítése, mind emeli a villa eleganciáját.
01
01a
01b
02
03
További képek az eladó, fantasztikus családi házról az ingatlanbazar.hu oldalán!
medence
terasz
kilátás
Makovecz
villa
ingatlanbazár.hu
klasszikus
Ybl-díjas építész
ház
kalandpark
eladó ház
kert
Budakeszi
eladó
Budapest
Angyalok Királynéja templom
Makkosi út
oázis
Csillebérc
XII. kerület
Krizsán András