Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Egy kihaló félben lévő műfaj: egy legfelső szinti, polgári lakás a Jókai téren!
ingatlanbazar.hu
2018. november. 27. kedd
A VI. kerület egyik leghelyesebb terecskéjén, az Andrássy útnál található "Jókain" kínálnak eladásra egy V. emeleti, 89 nm-es lakást. A berendezés lassan fehér holló ritkaságú. Nyilván az új tulajdonos is másképp fogja berendezni a helyet. Ön inkább ezt a stílust, vagy a modern vonalakat kedveli? Mi illene jobban ehhez a, feltehetően 55 milliós* ingatlanhoz?
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 55.000.000 Euro*
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 89 nm
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Átlagos
  • Fűtés típusa: Gázfűtés
  • Belmagasság: 3.2 m
  • Emeletek száma: 5

Leírás

Terézváros szívében, a Nagykörúttól egy sarokra, a Jókai utcában található az 5 emeletes, liftes társasház, melynek legfelső szintjén található a két tágas, világos, egymásba nyíló szobás 89 nm-es nagypolgári lakás. A szobák K-Ny tájolásúak, így igen világos. Az ablakokból párizsi panoráma tárul elénk. A bejárattól balra nyílik a konyha és kamra, szemben van a wc-s fürdőszoba. Az előszobából jobbra léphetünk a kisebb, keleti fekvésű udvari nézetű szobába, ahonnan egy gardrób nyílik. A nagyobb szoba a padlástérből kialakított hálófülkével, 43,5 nm, utcai nézetű, nyugati tájolású. A belső nyílászárók kiváló állapotúak, tükrözik az akkori kor ízlését. A lakásba lezárt függőfolyosón keresztül jutunk be, innen két lakás nyílik, így ez akár erkélyként is funkcionálhat. A parkolás az utcán oldható meg, az állandó lakosoknak ingyenes. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a közlekedés, ellátottság és a szórakozási lehetőségek tárháza áll rendelkezésre. A társasház anyagi helyzete igen jó, a felújítás folyamatos, a függőfolyosók már készen vannak, a következő lépésben az impozáns bejárati részt újítják fel. Remek lehetőség lehet ügyvédi irodának, orvosi rendelőnek is. Közlekedés kiváló, a környéken minden megtalálható.
00a
01
01a
02
02a
03
04
05
06
07
További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán! 

*A hirdető az árat 55 000 000 euróban jelölte meg. Mi azonban úgy véljük, elírásról lehet szó és az ár forintban értendő, esetleg kevesebb 0-át akartak mondani. 17 milliárd forint ugyanis kissé soknak tűnik az ingatlanért...

legfelső emelet
ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
Andrássy út
Oktogon
VI. kerület
ingatlan
berendezés
eladó
Budapest
Jókai tér
lakás
Terézváros Városrész
legfelső szint
polgári