Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: egy exkluzív penthouse lakás, teljes bútorzattal, tüzes színekkel!
ingatlanbazar.hu
2018. október. 27. szombat
Bár nyilván az ízlés szubjektív dolog, a most következő, elegáns és gondosan megtervezett otthon jó eséllyel mindenki számára tetszetős lesz. Az igényes, láthatóan profi által készített fotók “étvágygerjesztően” kínálják fel a teraszos-jacuzzi-s szépséget. Sok fotó, sok elálló lélegzet…?
cikk megosztása

“Eladó Szegeden egy superior minőségben kialakított, elegáns és minden tekintetben valóban különleges luxus penthouse lakás, teljes bútorzattal!A lakás alapterülete önmagában 108 m2 és ehhez jön hozzá a 70 m2-es gyönyörű tetőterasz, amely az óriási üvegfelületek miatt szinte eggyé válik a lakás belterével. Az amerikai konyhás nappalin kívül 2 hálószoba, 2 fürdő, egy dolgozószoba, és egy gardrób lett kialakítva.

A lakás mindenképpen egy olyan életérzést tükröz, amely felette áll a hétköznapi életnek. A lakás - szinte teljesen szimmetrikus, szabályos kialakítása mellett – tartogat olyan meglepetéseket, mint például a teraszon található jacuzzi, mely forró nyári esték elengedhetetlen kiegészítője. [...]

A lakás egy 2013-ban épült, az év társasháza díjat nyert épületben helyezkedik el. A vételárban a garázs is benne foglaltatik.”

{
{
{

További képek az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
Szeged
Felsőváros Városrész
ingatlan
Csongrád megye
bútorozott
szürke
modern
piros
eladó
superior penthouse
lakás
teljes berendezés
penthouse