Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Optikai csalással növelt étkező egy eleve 109 nm-es lakásban...
ingatlanbazar.hu
2018. augusztus. 09. csütörtök
Hiába, van, akinek a nagy sem elég nagy. Következzen egy Bródy Sándor utcában található luxus lakás, "ál-folyosóval". 14 fotó a Palotanegyed 94,9 milliós szépségéről!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 94.900.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 109 nm
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Félszobák száma: 1
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Felújítás éve: 2018
  • Fűtés típusa: Cirkó
  • Belmagasság: 360m
  • Emeletek száma: 3

00a

Leírás

Nagypolgári prémium lakás a Palotanegyedben! A Bródy Sándor utcában eladó egy teljes körű műszaki és esztétikai felújításon átesett 109 nm2-es nagy belmagasságú nappali plusz három szobás, 2 fürdőszobás, vendég WC-és emeleti nagypolgári lakás gyönyörűen felújított liftes házban.A lakás kialakítása belsőépítészeti tervek alapján nagypolgári életérzés megtartása mellett a 21. századi igények figyelembevételével igényes, minőségi kivitelezésben valósult meg. A lakás az első emeleten található és három szobája a Bródy Sándor utcára, egy pedig a ház gyönyörű zöld kertjére.
A lakás központi terét a konyha-étkező-nappali tengely adja és innen nyílik a 2 hálószoba önálló fürdőszobákkal, a dolgozó, valamint teljesen elszeparálva a vendég WC-mosókonyha. A belsőépítész tervei alapján, asztalos által készített egyedi modern konyha teljesen felszerelt és magába foglalja a minőségi beépített gépeket.A lakás az idén teljeskörű felújításon esett át: villany, víz és fűtésrendszerek teljes cseréje megtörtént. Új külső és belső nyílászárók és riasztó kerültek beépítésre, minden helyiség új burkolatot kapott.
A lakás ára tartalmazza a gépesített konyhát és minden egyéb beépített berendezést, minden más bútor és dekoráció külön elérhető és megegyezés tárgya.A lakás per- és tehermentes és azonnal használatba vehető.Közös költség 23.500 forint. Minden fogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.PARKOLÁS: közterületen az ott lakóknak ingyenes
05
KÖRNYÉKA lakás a Belváros legdinamikusabban fejlődő lakónegyedében, a Palotanegyedben található. A kifejezetten csendes Bródy Sándor utca a Palotanegyed kiemelt utcája, itt található a Nemzeti Múzeum az éppen megújuló kertjével, az utca szinte minden háza gyönyörűen felújított, hamarosan az egész utca díszburkolatot kap. A Palotanegyed ad otthont 7 patinás egyetemnek és pár lépésre található a Duna, a Fővám téri csarnok, a Váci utca. A környék közlekedése kifogástalan, egy ugrásra van a város ütőerének számító metróvonal, fő villamos és troli vonalak. A közelben minden infrastruktúra könnyen elérhető, legyen az gyógyszertár, iskola, bevásárlás vagy egészségügyi létesítmények.A lakás előzetes egyeztetés alapján rugalmasan megtekinthető.
01
01a
02
03
03a
04
04a
06
06a
Palotanegyed
ingatlanbazár.hu
VIII. kerület
Bródy Sándor utca
ingatlan
optikai csalás
eladó
Budapest
teljes körű felújítás
lakás
Nemzeti Múzeum