Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét kilátása: zebegényi nyaraló, teraszokkal a Dunakanyarra...
ingatlanbazar.hu
2018. július. 26. csütörtök
Zebegény fantasztikus hely, ezt sokan tudják, így nem meglepő, ha egy nyaralót 22 millióért árulnak. És hogy mit kaphatunk ennyi pénzért a látványon kívül? 15 profi fotón keresztül válaszol a hirdető...
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 22.000.000 Ft
  • Alapterület: 110 nm
  • Telekterület: 820 nm
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Jó
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

Ha akarsz egy csodás zebegényi panorámát, akkor ide kell jönnöd nyaralni!Gyere nézd meg az ingatlant és beleszeretsz...a fotók csak ízelítők, a valóság sokkal szebb!A megművelt és csodás kultúrnövényekkel beültetett telken, egy 3 szintes igényesen és nagyon ötletesen kialakított nyaralót találunk.Szépen megépített lépcsőrendszer vezet a ház minden szintjére.Tágas és egybenyíló terek a praktikusság és az északi stílusban megfogalmazott berendezettséget tükrözi.Igényes ízléssel és kivitelben.Minden a kényelemről és harmóniáról szól.
00a
alsó szint: kamra, nagy terasz, medence1. szint:- nagy terasz, mely szél és eső elleni védelemmel is ellátott, erre egyedileg készített vászon rendszer van van kialakítva.- Dunára panorámás konyha, minden technikával felszerelve- hálószoba zuhanyzós fürdőszobával- 2.szint: önálló bejárattal rendelkező nagy teraszos "rezidencia", nagy nappalis egylégterű szobával, fürdőszobával, csodás kilátással az erdőre és a Dunára.
01
01a
01b
02
02a
03
04
05
06
06a
07
További képek és információk az eladó nyaralóról az ingatlanbazar.hu oldalán!
medence
terasz
Zebegény
kilátás
ingatlanbazár.hu
ház
nyaraló
ingatlan
eladó ház
folyó
Pest megye
eladó
panoráma
Duna
Dunakanyar