Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét kedvence: 51 nm-nyi hófehér modernizmus és egy fekete, mázas kályha
ingatlanbazar.hu
2018. június. 01. péntek
A XII. kerületi Krisztinavárosban bukkantunk az alábbi szépségre. Bútorozatlan, felújított lakás, amely egyik fotóján egy meglepő régiség és kincs bukkant fel. Szerelem lakás, romantikusoknak!
cikk megosztása

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:Buda XII. kerületének egyik legfontosabb csomópontjában, a Déli pályaudvar közvetlen közelében található az ingatlan, melyet több villamos- és buszjárat illetve az M2 metróvonal is érint. Ezekkel perceken belül elérhető a MOM Park és a Mammut bevásárlóközpont, valamint a Széna téri piac. A Széll Kálmán tér közelsége tovább könnyíti, hogy tömegközlekedéssel Buda bármely részére, illetve a pesti belvárosba gyorsan eljussunk. A közeli Vérmező és a Gesztenyéskert zöldje számos kikapcsolódási lehetőséget kínál gyermek és felnőtt részére egyaránt. Ugyanakkor nem kell messzire utaznunk akkor sem, ha erdős területen tervezzük a kikapcsolódást, hiszen a Kis-Svábhegy sétaútra van, a 21-es busszal vagy néhány perces autóúttal pedig a Normafára is hamar eljutunk. A közelben minden olyan szolgáltatást (ABC-ket, pékséget, postát, gyógyszertárat, bankot, gyorséttermet) megtalálunk, amire a mindennapokban szükség lehet.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:Az 1920-ban épült téglaépítésű sátortetős, földszint + 3 emeletes saját belső kerttel rendelkező társasház jól karbantartott, a közös képviselet nagy gondot fordít a ház megújítására. A közelmúltban a fővezetékeket illetve a gépészetet teljesen felújították. A házban kb. 50 lakás található.
01
LAKÁS JELLEMZŐI:Az 51 nm + 5,5 nm galériás, 1+1 szobás + hallos, FELÚJÍTOTT lakás a társasház 2. emeletén található, ahová könnyű sétával jutunk fel. Ebben a magasságban szép VÁROSI PANORÁMA tárul elénk, kilátással a BUDAI VÁRNEGYEDRE.A felújítás során minden vezetéket és gépészetet kicseréltek, gránit mosogatóval ellátott pezsgő színű konyhabútort építettek be, felújították az antik ablakokat, felcsiszoltatták az eredeti jó állapotú parkettát és minőségi anyagokkal burkolták a lakást.Igazi KURIÓZUMNAK számít a nappali és a konyha közötti gyönyörű cserépkályha, mely ugyan már elektromos árammal, de ma is működik. Mindazonáltal a teljes lakás fűtéséről új gáz cirkó kazán gondoskodik.A nagy belmagasságú polgári lakás nappalijában kényelmes méretű galéria is kialakításra került.A frekventált helyszínnek köszönhetően befektetésnek is kitűnő választás!Az ingatlan TEHERMENTES, a vételár kifizetése után azonnal birtokba vehető.Amennyiben nagyobb lakás megvásárlása a cél, a szomszéd lakás is megvásárolható (lásd a mellékelt alaprajz). Ennek feltételeiről kérje tájékoztatásunkat.
LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 51 nm+5,5 nm galériaBelmagasság: 3,8 m
01a
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A lakásban teljes műszaki (víz-, csatorna-, áram vezeték, cirkó és új radiátorok) felújítás történt. A melegről és a meleg vízellátásról új gáz cirkó kazán gondoskodik. Beépített spotlámpák és mennyezeti lámpák támogatják a természetes fényviszonyokat.
KÖLTSÉGEK:Közös költség: 10.000 Ft/hó, amely magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást, a szemétszállítás díját, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a ház biztosítását.A fűtés díja a leghidegebb téli hónapokban 15-20 ezer Ft.
PARKOLÁS:A parkolásra a ház előtti közterületen kényelmes és biztonságos lehetőség nyílik. Emellett a közelben ingyenes parkolási lehetőség is van.Irányár: 37,5 MFt
02
03
03a
04
04a
További képek és információk az eladó lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!
ingatlanbazár.hu
kályha
fehér
bútorozatlan
ingatlan
modern
eladó
Budapest
fekete
Krisztinaváros
lakás
XII. kerület
Buda
felújított
üres