Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Élne az arany és a fehér vakító csillogásában? 15 fotó segít dönteni!
ingatlanbazar.hu
2018. április. 06. péntek
Egy V. kerületi ingatlan kapcsán már meg sem lepődünk, ha extrém előkelő. A most következő, 147 nm-es lakás viszont emel a téten: ámulatba ejtően lenyűgöző, vagy inkább már "túl sok" a 247 milliós ingatlan enteriőrje? Döntse el mindenki maga!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 249.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 147 nm
  • Szobák száma: 4

Leírás

PESTI DUNAPARTON BERENDEZETT LUXUSLAKÁS ELADÓAz V. kerület legkedveltebb részén, a Belgrád rakparton, eladásra kínálunk egy 146 + 2 nm erkéllyel rendelkező, 4 szobás, 2 fürdőszobás, klímás, rendkívül magas színvonalú, egyedi belsőépítészetű luxus lakást, mely sajátos hangulatú, lélegzetelállítóan gyönyörű.A gépesített konyha és a belsőépítészet részét képező óriás beépített bútorok a vételár részét képezik. ( a virágok és dísztárgyak, szőnyegek nem.)
00
01a
01
01b
02
Az ingatlan egy kívül, belül teljesen felújított, folyamatosan karbantartott és rendszeresen takarított ház 5. emeletén található. A házban egy nagy méretű lift biztosítja a kényelmes feljutást. A lakásban, klíma, elektromos kandalló, óriási angol stílusú konyha, riasztó, kristálymozaikkal díszített fürdőszobák, amerikai lábazati panelek, kárpitozott falak, nagyméretű smart televízió készülék, kazettás , díszített mennyezetek, és még sok más extra teremti meg a semmihez nem hasonlítható életérzést. A nagyfürdőben üvegfal mögé lett elrejtve a mosógép, a szárítógép és a szennyes tartó helye.
03
04
05
A lakáshoz 2 nm-es, Dunára és Gellérthegyre részpanorámás, ERKÉLY is tarozik, mely a hasznos alapterületbe nincs beleszámítva. A lakásban teljes felújítás történt, mely magába foglalja az összes elektromos vezeték, víz és lefolyórendszer teljes cseréjét.Fűtése: GÁZ CIRKÓ fűtés. Elektromos redőnyök, új, műagyag nyílászárók, kristálymozaikkok, olasz különleges tapéták, kárpitozott falak, vitrinek és még sok extra teszi a lakást igazán egyedivé és különlegessé.
06
06a
A közös költség 35 ezer Ft.Az ingatlan tehermentes.Belmagassága 365 cm.

További képek az eladó luxus lakásról az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
fehér
erkélyes
Belváros
luxus
ingatlan
eladó
világos
Budapest
V. kerület
erkély
lakás
ezüst
fémszínű
arany