Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: nyers szépség sok téglával és fával
ingatlanbazar.hu
2018. január. 09. kedd
"Szeretné átélni minden nap Szentendre varázsát? Sétálni a macskaköves, mediterrán hangulatú utcákon? Reggeli kávé közben a templomok tornyait, a háztetőket nézni? Akkor ez az ingatlan Önre vár!" Így kezdődik a 199 milliós, 300 nm-es ház hirdetése. Nézzen meg egy fürdőt, ami akkora, mint egy garzonlakás!
cikk megosztása

"A 2010-ben elkészült

mediterrán stílusú ingatlan

a legapróbb részletekig átgondoltan épült, a legkorszerűbb anyagok felhasználásával. Padlófűtéssel és napkollektorokkal is rendelkezik.Az alsó szinten kertkapcsolatos nagy méretű nappali és étkezős konyha található. A konyha egésze prémium kategóriás gépekkel felszerelt. Ezen a szinten található még egy dolgozó szoba, háztartási helyiség. A felső szinten két háló van, a nagyobbik gardróbbal, valamint fürdőszoba és egy szauna helyiség pihenő résszel. Innen is kijuthatunk a 8nm-es teraszra, ahonnét tipikus szentendrei panorámát élvezhetünk.  Amennyiben valaki igényli a szauna helyiség szobává alakítható, a szauna pedig a pincébe leköltöztethető.

A ház

alatt tágas borospincét alakítottak ki, mely remek hangulatú összejövetelek színtere lehet. Számos beépített tároló, központi porszívó és kamerás riasztó rendszer is szolgálja a lakók kényelmét. Az autók parkolása pedig 2 állásos garázsban megoldott.Egy kicsi, de tökéletes kialakítású, intim kert tartozik még a házhoz, melyben pergolás terasz, jacuzzi és kerti grillező is található."

08
Az ingatlan adatai
  • Ár: 199.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 300 nm
  • Telekterület: 296 nm
  • Szobák száma: 4
  • Ingatlan állapota: Kiváló
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív
  • Belmagasság: 2.8m
01
02
03
04
05
06
06a
07
08a
09
091
092
093

További információk az extrákról az alábbi linkre kattintva érhető el!

fal
tégla
fürdőszoba
ingatlanbazár.hu
gerenda
ház
luxus
ingatlan
eladó ház
padló
Pest megye
eladó
sarokkád
nyers
fa
Szentendre
szauna