Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Mi lesz veled, Marina-part? Két gyilkosság margójára
ingatlanbazar.hu
2017. december. 22. péntek
Lehet, csak mi aggodalmaskodjuk túl a dolgot. Mindenesetre most, hogy már nem csak egy, de két gyilkossági esetről is tud a közvélemény a XIII. kerületi lakóparkban, kérdésessé válik az ott található ingatlanok sorsa. Leginkább a jelenlegi, hiszen az emberek gyorsan felejtenek.
cikk megosztása

Mindenesetre a nagy átlag jó eséllyel nem feltétlen akar luxus prostituáltak között lakni. Bár ha normális, csendes szomszédok, miért ne? Elvégre a szakma azért létezik, mert igény van rá… Az viszont nagyjából 100%, senki sem akar olyan helyen élni, ahol a nullánál nagyobb előfordulású a leszámolások aránya.

Ennek ellenére - vagy épp ezért - számos lakást kínálnak a kellemes, dunai panorámás egységben. A tulajdonjogba nehéz beleszólni, így a befektetők és értékesítők nyilván nem kérik el a vásárlók erkölcsi bizonyítványát és nem nézik, miből és hogyan élnek. Kivédhetetlen tehát, hogy egy-egy közösségben megjelenjenek alapvetően ártalmatlan, kellemes, mégis bizonyos veszélyforrást hordozó lakók.

mp

Bízunk benne, hogy a magyar rendőrségnek is érdeke, hogy a prostitúciót és a hozzá kapcsolódó illegális és veszélyes köröket, tevékenységeket lehetőségeihez mérten felszámolja. Így abban is reménykedhetünk, nem fordul elő több leszámolás, elhallgattatás a Marina-parton sem, amely jobb sorsa érdemes környék. Előítélet mentes gondolkodásúak és bátrak itt szemezgethetnek az újépítésű lakópark kínálatából.

kilátás
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
gyilkosság
halál
eladó
Budapest
panoráma
XIII. kerület
Duna
lakás
ár
Marina-part
múlt