Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Atyaég, micsoda törökbálinti házra bukkantunk! A színek és fényes terek szerelmesei el fognak ájulni!
ingatlanbazar.hu
2017. december. 27. szerda
Tükörhegyen, 1216 nm-es telken épült, nettó 430 nm alapterületű, nappali + 6 szobás, egyedi formavilágú, minden igényt kielégítő luxus családi házat kínálnak eladásra. Az ár 235 millió. Mutatjuk, miért. 15 fotó!
cikk megosztása
"A ház belsejét is a letisztultság jellemzi. A megszokott klasszikus lakásoktól színében és hangulatában gyökeresen eltérő otthon tökéletesen igazolja, hogy némi „másság”, másfajta gondolkodás és látásmód, mennyi izgalmat és különlegességet vihet a térbe. Uralkodik a fehér és a derékszög, amit finoman ellensúlyoz a színek és minták használata a tapétákon, anyagokon, a bútorokon. A belső legnagyobb értéke azonban nem a formák egyensúlya és a színharmónia, hanem a mindent átjáró természetes fény. Délelőtt az utcai homlokzat ablakain keresztül kap világítást a tér, a nap második felében pedig a kert felé néző homlokzat üvegfelületein beömlik a délutáni nap fénye, ami akadálytalanul haladhat tovább, élettel telivé téve a lakórészeket. A ház helyiségei kifejezetten tágasak, az egész lakásban a nyitottság és világosság a meghatározó."
00

A fotókat elnézve a fenti szöveg nem egyszerű marketing fogás. A szándékot pedig kellemes meglepetést okozó kivitelezés követte.

Önnek melyik a legkedvesebb helyisége ebben a hatalmas, impozáns házban?

Az ingatlan adatai

  • Ár: 235.000.000 Ft
  • Ház típusa: Családi ház
  • Alapterület: 475 nm
  • Telekterület: 1216 nm
  • Szobák száma: 7
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Gáz + alternatív
01
02
03
04
05
05a
06
07
08
09
091
091a
092
ingatlanbazár.hu
tágas
nagy
fehér
fény
ház
luxus
ingatlan
eladó ház
család
Pest megye
eladó
tér
panoráma
elegáns
gyerek
színes
Budaörsi kistérség
Törökbálint
kék