Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Megöl minket a kíváncsiság, ki árulja ezt a fél milliárdos házat...
ingatlanbazar.hu
2017. november. 18. szombat
cikk megosztása

Rendben, túloztunk: közel fél milliárdos házat. A vételár ugyanis “csak” 449 millió forint. Rengeteg ragyogó fotó és egy mű gólya egy geotermikus családi ingatlan csodás kertjében. Na meg egy kérdőjel, vajon ki lakhatja a pilisi csodát… Akad egy kotnyeles szomszéd?

“Pilisi hegyek ölelésében, intelligens, minimál, geotermikus családi házat kínálok megvételre. Nagyon igényes családi ház, Piliscsaba rózsadombján. 200nm-es parkosított kertben, 300nm-es, 3 szinten. A szuterénben, szauna, mosókonyha, tároló, kazánház. A földszinten egy hatalmas nappali-konyha-étkező. A nappaliban fatüzelésű design kandalló. Házimozi rendszer kiépítve. A padlózatban led világítás, mely a meleg hangulatot fokozza. A konyhában prémium kategóriás gépek és konyhabútor. A nyílászárók svájci fém és folyóálló üvegből készültek.A belső tér frissen átépítve az Év Belsőépítésze által, olasz design szerint, egyedi méretre gyártott minőségi bútorokkal. A gépészet: Mitsubishi hőszivattyú és 60 db kristályos napelem. A kertben 4 autó számára fedett beálló került kialakítása.  A ház minden igényt és kényelmet kielégít. Infra szauna, finn szauna, kültéri fedett medence, kerti sütögető - konyha, játszótér.”
bors
bors1
bors1a
bors2
bor2a
bor3

A kissé futurisztikus külsővel rendelkező nappaliról, és persze az összes helyiségről még több kép az alábbi linkre kattintva érhető el!

geotermikus
drága
milliárd
ingatlanbazár.hu
fél milliárd
ház
luxus
ingatlan
eladó ház
eladó
Piliscsaba