Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Leskelődő: Képek a falról - egy kis erotika egy 109 milliós hirdetésben
ingatlanbazar.hu
2017. október. 18. szerda
Személyes tárgyakkal és festményekkel sokszor találkozhatunk az ingatlanhirdetésekben. Jöjjön egy pikáns verzió egy hárshegyi luxus lakásból. 
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 109.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 93 nm
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák száma: 3
  • Ingatlan állapota: Újszerű
  • Fűtés típusa: Elektromos fűtés

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:Az ingatlan Budán, II. kerületben Hárshegy városrészen helyezkedik el az ingatlan. Tömegközlekedéssel a 29- es busszal könnyedén megközelíthető. A közelben több bevásárlási lehetőség helyezkedik el, megtalálható még orvosi rendelő, iskolák, óvodák, természetvédelmi terület egy hangulatos sétára.
A képek, immár cenzúra nélkül
01b
01a
01
ÉPÜLET JELLEMZŐI:A téglaépítésű 4 lakásos luxus társasház 2006-ban épült. Az építtető nagyon figyelmesen olyan elosztású és minőségű lakásokat készített, hogy a szomszédok semmilyen szinten ne zavarják egymás nyugalmát. Az épület belső részén is látszik, hogy a lehető legjobb minőségű anyagokat használta az építtető. A társasház alatt teremgarázsok találhatók, minden lakáshoz két garázs tartozik valamint közös kondi terem és szauna használatával élhetnek az itt lakók. Az épület kertjét természetesen minden lakó szabadon használhatja.LAKÁS JELLEMZŐI:A keleti tájolású, 93 nm-es, amerikai konyhás nappali + 2 hálószobás és hatalmas teraszos lakás, a 2. emeleten található, mely lifttel kényelmesen megközelíthető. Az igényes burkolatok és beépített bútorok, valamint a fan-coil hűtő-fűtő rendszer teszik egyedivé a lakást. A hidegburkolatok alatt padlófűtés található. A konyhában AEG kerámialapos tűzhely valamint mosogatógép és hűtő található. A fürdőszobában egy zuhanyfülke és egy masszázskád is helyet kapott. A lakás és a ház színekben teljes mértékben passzol egymáshoz. A lakás hőszigetelése kiváló és az összes elektromos fogyasztó energiatakarékos.
02
LAKÁS MÉRETEI:Teljes méret: 93 nm + 65 nm terasz- Nappali: 33 nm- Fürdő: 9,9 nm- Konyha: 6,8 nm- Szoba: 13,8 nm- Szoba: 14,5 nm- WC: 2,1 nm- Terasz: 65 nmBelmagasság: 2,7 mMŰSZAKI FELSZERELTSÉG:A fűtést-hűtést Fan-Coil rendszer látja el valamint padlófűtés található a lakásban.KÖLTSÉGEK:- Közös költség: 48.000 Ft, amely magába foglalja fűtés díját, a közös villanyfogyasztást, a wellness részleg üzemeltetési költségét, a közös képviselet díját, a kertészt és a felújítási alapot is.TÁROLÓ:A lakáshoz tartozik egy 12 nm-es saját tároló.PARKOLÁS:A lakáshoz két autó részére fenntartott parkoló tartozik a teremgarázsban.
03
04
05

További képek és alaprajz az alábbi linkre kattintva érhető el.

fal
ingatlanbazár.hu
festmény
ingatlan
II. kerület
eladó
Budapest
dekoráció dizájn
lakás
Hárshegy
design
Buda
kép