Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A ház, a lakás vagy a kilátás a legjobb? Egy 105 milliós budai otthon, képekben!
ingatlanbazar.hu
2017. október. 17. kedd
Az eladó ingatlan Budán, az I. kerületben, közel a Clark Ádám térhez található. A 4 szintes, téglaépítésű (polgári), sátortetős ház az 1910-es években épült, az eladni kívánt 124 nm-es felújított, duplakomfortos lakás a társasház 3. emeletén található. 15 fotó mindarról, amit ezért a pénzért kaphatunk!
cikk megosztása

Az ingatlan adatai

  • Ár: 105.000.000 Ft
  • Lakás típusa: Téglalakás
  • Alapterület: 124 nm
  • Emelet: 3. emelet
  • Szobák száma: 2
  • Ingatlan állapota: Felújított
  • Fűtés típusa: Cirkó

A hirdetés

meglehetősen alapos, ráadásul pontokba szedve olvashatjuk el a részleteket, így könnyebb a tájékozódás. De ami még inkább tetszik nekünk - már a nyilvánvalóan fényűző, világos lakáson túl -, az

maga az épület és persze a környék.

Ha kicsit is ismeri Budának ezen a részét, akkor azt is tudja, hogy a Kicsi Csángóban éjjel-nappal hurkázhat, reggeli kávéját a Csészényiben költheti el, a hangulatos esti sörözésért pedig elég elsétálni a Vagonba...

Ez a lakás

kéne!

01

"A bejárati ajtón belépve a tágas előszobába érkezünk, innen balra található a zuhanyzós fürdőszoba. Tovább haladva a közlekedő található, praktikusan itt kapott helyet a kombi cirkó kazán, ami jól beleolvad a környezetébe. A külön WC és a kádas fürdőszoba is ezen keresztül érhető el. A nappali az előszobából és a közlekedőből is elérhető, ennek köszönhetően még egy szoba kialakítható (lásd az átalakítási terven) vagy a tetőtér részleges beépítésével növelhető a lakóterület.

A jól szeparált, gépiesített, új IKEA bútorokkal felszerelt konyha is a nappaliban lett kialakítva, a 4,4 m-es belmagasságot kihasználva, állógalériát alakítottak ki felette. A hálószoba a lakás végében található, az ágyban fekve egyenesen a Bazilika kupoláira van rálátásunk. Itt egy dobogón kapott helyet a gardrób, közvetlenül az ágy mögött.

2015-ben teljes körű felújításon esett át a lakás, mivel ritkán használták még tisztasági festést sem igényel. A felújítás során kicserélték az ablakokat, a teljes gépészetet, a szomszéddal közös falat hangszigetelték, új életre kelt a gyönyörű fa parketta és a vizes helyiségek is megújultak. A légkondicionálót előkészítették, már csak fel kell szerelni. Ajánlom azoknak, akik igazi kozmopolita életet élnek és egy stílusos otthont keresnek a város, pontosabban az ország szívében.

02
02a
A LAKÁS MÉRETEI:

Teljes méret: 124 nm + 9nm galéria

- Nappali, konyha, étkező: 56,6 nm

- Fürdő: 6,6 nm

- Fürdő: 5,6 nm

- WC: 1,8 nm

- Szoba: 32 nm

- Előszoba: 16,6 nm

- Közlekedő: 5,3 nm

Belmagasság: 4,4 m 

03
04

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A fűtést és a meleg vizet gáz kazán biztosítja. Minden fogyasztás egyedi mérők alapján kerül elszámolásra. Vízóra fel lett szerelve a lakásban. 

KÖLTSÉGEK:

A közös költség 15.000 Ft, amely magába a csatornadíjat, felújítási alapot, a takarítást, a szemétdíjat, a közös villanyfogyasztást, a közös képviselet díját és a biztosítást.

TÁROLÓ:

A lakáshoz nem tartozik tároló.

PARKOLÁS:

A környező utcákban kényelmes és biztonságos lehetőség van a parkolásra. A környék, fizető övezet, helyi lakosoknak parkoló kártya megvásárlására van lehetőség."

05
05a
06
06a
07

További képek az alábbi linkre kattintva érhetők el!

kilátás
ingatlanbazár.hu
ház
ingatlan
épület
közlekedés
eladó
Budapest
panoráma
lakás
I. kerület
polgári
Buda