Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Fogós kérdés: de hogyan rendezzünk be egy XIX. századi, elegáns villát?
ingatlanbazar.hu
2017. szeptember. 27. szerda
Egy kincset megszerezni, szinte gyerekjáték. Már ahhoz képest, hogy az ember jól gazdálkodjon vele. Egy kincset érő, patinás ingatlan esetében ez a gazdálkodás nem csak az értékesítést, de magát a berendezést is jelenti. Ön hogyan rendezné be, az egyébként mindössze 84.9 milliós pécsi Piacsek-Zsolnay villát?
cikk megosztása
"Pécs belváros közvetlen közelében, zöldövezetben, sík telken, Mecsekoldal-Szkókóban eladó a XIX. században épült és a Piacsek-Zsolnay családhoz köthető elegáns villa. A patinás épületet 1857-ben vette meg Piacsek Antal, a főépítész fia tervei alapján 1897-ben nyerte el mai formáját, majd 1994-ben teljes egészében felújításra került, megőrizve az eredetiségét, egyediségét, pompáját.A három szinten 5 szoba és egyedi stílusban pompázó szalon (benne eredeti Zsolnay kandalló), 3 fürdőszoba, és a tetőtér található, melynek egy része gyermek-játszótérnek került kialakításra. Az exkluzív épületben négyállásos garázs, uszoda, szauna található, jakuzzi kialakítható, valamint a napelemes fűtéshez a csatlakozások rendelkezésre állnak. A gyönyörű ingatlanban padlófűtés került kiépítésre a megfelelő hőérzet eléréséhez.A pazar épületben terjedelmes eredeti Zsolnay relikvia található, melyek egy részét (pl: kandalló, ősi, családi címer, domborművek) a vételár tartalmazza. A jelzőkkel nehezen megfogalmazható patinás villa Pécs egyik leghangulatosabb, legromantikusabb épülete, amely már a modern kor minden extrájával is felszerelt."

Számunkra itt van a kutya elásva! Mert hát mindenki szeretne kényelmesen élni. De mégis hogy mutat a termosztát a Zsolnay domborművek mellett?

Nézze meg a képeket és tegyen javaslatot!

Min változtatna? Ön hogyan őrizné meg a ház arculatát, miközben kiélvezné korunk vívmányait?

Klasszikus vonalak...

zs1

zso2
zso3
zso4

...és a praktikum

zso5

zso6
zso7
zso8

További képek az eladó, 84,9 milliós villáról az ingatlanbazar.hu oldalán!

Mecsek
villa
Baranya megye
ingatlanbazár.hu
Pécs
klasszikus
ingatlan
eladó ház
modern
eladó
régi
Zsolnay
lakberendezés