Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Mediterrán élvezet és a Lupa homokos partjai egész éven át
ingatlanbazar.hu
2017. május. 25. csütörtök
cikk megosztása

A Római part és környéke a családosok és kikapcsolódni vágyók egyik kedvenc fővárosi célpontja. De miért csak egy-egy napra élvezhetnénk a paradicsomi állapotokat? Jöjjön egy újépítésű “lakókert”, sok-sok zöld felülettel, XXI. századi kényelemmel!

A

két háztömbből álló, egyenként 6-6 lakással rendelkező épüle

t a III. kerületben, egészen konkrétan a Szent István u. 113. szám alatt várja a főváros nyüzsgése közelében, mégis nyugodt, hersegő környezetbe vágyó lakóit.A földszinti lakások saját kertkapcsolattal és jól bútorozható alaprajzzal rendelkeznek, míg az emeleti lakások kétszintes kivitelűek belső lépcsővel, minden szinten saját terasszal kiegészítve! A mediterrán hangulat és a Lupa sziget homokos partja: csak önre vár! Vigyázat, család barát környezet!

atl-1039-bp-szent-istvan-u-113-latvanyterv-1-07-mg

RÉSZLETEK

  • Parkolás

A parkolás a földszinti utca felőli homlokzaton lett megoldva lakásonként 1-1 saját garázzsal, míg a lakókertbe érkező vendégek autóinak a ház melletti részeken nyílik parkolási lehetőség.

  • Fényáradat

A lakásokat a belső lépcsőházból lehet megközelíteni, mely természetes megvilágítást kap az utca felőli homlokzatról.

  • Infrastruktúra

A társasház környékén párszáz méterre bölcsödék, óvodák, iskolák, orvosi rendelő és állatorvosi rendelők is találhatóak. Jó infrastruktúrális körülményeknek köszönhetően 1 km-en belül van a békásmegyeri piac, a Heltai Bank Center, valamint a pünkösdfürdői strand. A Dunapart mindössze 15 perc sétára van, ahol például a Duna Dock Club várja a hajózni kívánó lakókat.

  • Közlekedés

Lehetőség van megközelíteni a város központját hivatalos BKV hajójárattal is, mely a hajóállomás 7 percre van a társasháztól. Élvezze a gyönyörű budapesti panorámát a sétahajó fedélzetéről.Ha inkább a szárazföldi közlekedést mellett dönt, akkor ideális választás a 34-es buszjárat vagy HÉV Békásmegyeri megállója, mellyel pár perc alatt elérhető a Belváros vagy akár Szentendre is.Gépjárművel közlekedőknek gyors összeköttetést kínál a Szentendrei út a 2,5 km-re lévő M0-s körgyűrűhöz, illetve a belváros felé.A körgyűrű csatlakozásánál, 3 km-re rengeteg bevásárlóközpont, áruház, étterem található, mint az Auchan, a McDonalds, a Penny Market, és Aldi. Szintén pár percre található a Self Store Plaza, amelyben raktározási- kávézási- és sportolási lehetőségek várják a leendő lakókat.

  • Sport

Tengerparti életérzés Budapesten! A sportolni vágyók figyelmébe ajánljuk az Omszki tó melleti Wakeboard Centrumot, valamint a Budakalász Sportcsarnokot, mely utóbbiban került megrendezésre a 2006-os Öttusa Európa Bajnokság is. A tó és a mellette lévő kis park gazdag vadkacsa állományával várja az arra sétálókat.

  • És persze a hab a tortán: gasztronómia!

A Római part pezsgő forgatagában hangulatos kioszkok, éttermek és büfék várják a gazdag magyar gasztronómiai kínálatukkal a kikapcsolódni vágyókat.

atl-1039-bp-szent-istvan-u-113-latvanyterv-1-13-mgNézze meg a még az elérhető lakásokat és válogasson kedvére, igényei szerint!
ingatlanbazár.hu
PR
ingatlan
család
folyó
eladó
gyerek
Duna
lakás
zöld
lakópark
újépítésű
Buda
Római-part