Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Makoveczből mindig van a piacon? 169 nm most 169 millióért!
ingatlanbazar.hu
2016. november. 21. hétfő
Az 2001-ben, Makovecz Imréről elnevezett építészeti stílusban épült (Makovecz Iroda által tervezett) budakalászi családi ház 2 melettel és 6 szobával várja új tulajdonosát. Jöjjön egy újabb organikus épület a Duna partján!
cikk megosztása
"A városból éppen csak kilépve, a Római part folytatásaként, barátságos üdülőövezetben, forgalomtól elzárt, zsákutcás részen található az eladó ház. A Duna nyugalmas csordogálása a kert előtt már csak hab a tortán. A kikötői engedély beszerzése igény szerint megoldható, így a dunai panoráma mértéke nagyban növelhető.
ma3
A csodálatos belső terek gondosan megválogatott kézművesek munkáját dicsérik. A nappaliban kirakott mozaik a négy évszakot és a 12 csillagjegyet ábrázolja. A belső famunkák erdélyi mesterek több mint 1 éves munkásságának eredménye. Ebben az épületben minden alkalommal fel fog fedezni valamilyen új részletet. A nyílászárók ólomüveg berakásaiban, az egyedi fa parkettában, a különleges cserépkályhában, vagy az egyedi kovácsoltvas karnisokban – kiegészítőkben.
ma9
A ház padló és radiátoros fűtéssel is rendelkezik, mely körönként kapcsolható, igény szerint digitális elektromos fűtés kialakítható, melyekre a tervek és árajánlatok megvannak. A ház kulcsrakész, beköltözhető, teljes körű felújítás történt az elmúlt 8 hónapban."További részletek az eladó, 1078 nm-es telken található, Makovecz ihlette házról az alábbi linken keresztül érhetők el.
ma
ma1
ma2
ma4
ma5
ma8
ma91
ma92
ma93
ingatlanbazár.hu
építészet
ház
Makovecz Imre
Szentendre kistérség
Budakalász
organikus építészet
ingatlan
eladó ház
folyó
Pest megye
eladó
Duna
magyar