Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Ál-kilátás felhőkarcolókra egy budaörsi luxus ingatlanban. Ilyet még nem láttunk!
ingatlanbazar.hu
2016. november. 25. péntek
Azonnal megfogja a tekintetet a 460 nm összterületű, 330 nm lakóterületű ház indexképe. A rózsaszín derengés mögött egy penthouse lakás kilátása sejlik fel. A település azonban Budaörs, itt pedig, tudtunkkal ilyesmit nem látni. Egyelőre. Íme 15 gusztusos fotó és egy érdekes optikai csalás!
cikk megosztása
"A családi házat a tulajdonos saját részre, NEVES építész irodával építtette 2000-ben. Az épület NYITOTTSÁGÁVAL, valamint 4 terasszal, 2 TÉLIKERTtel, 2 franciaerkéllyel HARMÓNIKUSAN kapcsolódik a minőségi zöld környezetéhez. A ház használata rendkívül jól VARIÁLHATÓ, mivel 2 külön LAKRÉSZ került kialakításra, önálló bejárattal, amelyek egybenyitva és külön is használhatóak. A tulajdonos ebben az évben az egész házat teljes körűen korszerűsítette, MODERNIZÁLTA, aminek köszönhetően MINŐSÉGI anyagokkal megújult az egész ház, modern életérzést is csempészve az amúgy klasszikus otthonba: burkolatcsere, minőségi szerelvények, belsőépítész által tervezett elegáns és praktikus részletek..."

De maradjunk az eredeti témánál, hiszen a 235 millióért kínált házról minden lényeges információt megtudhatunk

az alábbi linken

. Minket viszont a

hangulatfokozó rózsaszín mámor

érdekel!

bu
bu1

Minden más csak ráadás. Mondjuk tény, hogy nem akármilyen! Elnézve a képeket a vételiár elég reálisnak tűnik. Még akkor is, ha "csak" Pest megyére néz a kilátás...

bu2
bu3
bu4
bu4a
bu5
bu5a
bu6
bu7
bu8

További képek és részletek az eladó házról

itt

és

itt

érhetőek el!

Budaörs
romantika
kilátás
ingatlanbazár.hu
ház
pasztell színek
luxus
ingatlan
eladó ház
optikai csalás
Pest megye
eladó
penthouse
hangulat