Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét ingatlana: világos pálvölgyi ikerház 339 millióért
ingatlanbazar.hu
2016. augusztus. 18. csütörtök
Új szereplő a piacon! Jöjjön egy 300 nm-es ikerház Buda kellemes, elegáns részén. A hermetikusan lezárható étkezőtől elolvadtunk...
cikk megosztása

Gyönyörű, parkosított

540 m2-es telken lévő 3 szintes, 300 m2-es, 5 + 1 félszobás, NAPFÉNYES, cirkó fűtéses, klimatizált, tehermentes ikerház eladó!

A földszinten a télikertből balra található a konyha és az étkező, egyedi üvegajtó megoldással, ami lehetővé teszi a nappalival az egy légtér kialakítását a jobbra lévő 54 m2-es hatalmas körbe üvegablakos nappalival, ahonnan közvetlenül kijutunk a 100 m2-es intim teraszra.

het

A földszinten még van egy dolgozószoba, fürdőszoba, tároló és háztartási helyiség.Az emeleten 3 külön nyíló szoba, gardrób szoba, fürdőszoba zuhanyzóval és fürdőkáddal, külön WC, 2 erkély és a dupla garázs található.A tetőtérben külön lakás lett kialakítva amerikai konyhás nappalival, fürdővel és egy 10 m2-es terasszal, fantasztikus panorámával.

het2

A kert egyedileg tervezett, gyönyörű, sok örökzölddel és különleges virágzó növényekkel tarkított és automata öntözőberendezéssel felszerelt.A szinteltolásos kertben medence kialakítható.A ház 1990-ben épült és 2002-ben teljes körűen felújították, jó állapotú.

het1
het3
het4
het5
het6
het7
het8

További fotók, alaprajzok és információk

az alábbi linken

érhetők el!

Pálvölgyi városrész
ingatlanbazár.hu
ház
luxus
ikerház
ingatlan
eladó ház
II. kerület
eladó
világos
Budapest
napfény