Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Kóla reklám, vagy egy őrült lakáshirdetés? Vigyázat: Trump-veszély!
ingatlanbazar.hu
2016. július. 15. péntek
Sok mindent látunk ingatlanok kapcsán. Az alábbi hirdetés azonban meglepett minket. Egyszerre nagyon aranyos és persze gyanús az egész. Jöjjön egy lakás a bulinegyedből, melynek minden fotója elmehetne üdítő reklámnak. A bekapcsolt tv jelensége pedig ismét új gyöngyszemet hozott!
cikk megosztása

“Bulinegyed szívében, Gozsdu udvartól pár lépésre... vált eladóvá egy rövid távú kiadás céljára kialakított - teljesen bebútorozott, felszerelt, két szobás, jó állapotú, gépészetileg felújított lakás. A lakásból, kis ráfordítással két studió apartman is kialakítható, mivel két bejárattal rendelkezik.A környék, a bulinegyed pezsgése tovább fokozódik a lakás tulajdonosa által megálmodott koncepció által... egy egész gyűjtemény, mely a vételár részét képezi... s erről a képek beszéljenek... Jól bejáratott, ügyfélkörrel rendelkező, hozamot termelő ingatlan, befektetők és vállalkozó kedvűek számára megtekintése erősen ajánlott!”

kola2

A központozás is sokat sejtető, azonban mi tényleg nem tudunk dűlőre jutni. Lehet, hogy ez az új irány a gerilla marketingben? Vagy valaki csak szorgalmasan gyűjtögette a kólás ereklyéket és most hozzácsapja eladóvá vált lakása vételárához?

Egy biztos, akinek kell az 55 nm-es, 2 szobás belvárosi szépség, na meg a benne foglalt gyűjtemény, annak 32,5 millió forintra lesz szüksége.

Bors_07.14

A hirdetési fotókon egyébként izgalmas hírességek tv-s megjelenése is felfedezhető. Többek között Donald Trump is helyet kapott az értékesítési felületen. Már ha jól látjuk.

kola1
kola
További képek a kólás lakásról az Ingatlanbazár.hu oldalán!
Dob utca
reklám
ingatlanbazár.hu
gerilla marketing
hirdetés fotó
tv
ingatlan
Bulinegyed
eladó
Budapest
VII. kerület
hirdetés