Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
15 nm-es lakás a Belvárosban. 17,9 millióért!
ingatlanbazar.hu
2016. június. 03. péntek
Több alkalommal is mutattunk már extrém kicsi ingatlanokat. Bár a 15 nm azért még mindig nagyobb, mint a 8 nm, első hallásra rémisztően aprónak tűnik. Ezt a Vármegyek utcai mini garzont mondjuk valaki nagyon tudatosan fazonírozta. Élhetőnek tűnik 15 nm, ha lakberendező nyúlt hozzá?
cikk megosztása

"

Eladó egy luxus felszereltségű bútorozott és gépesített lakás

, melynek alapterülete 15 nm és egy 6 nm-es álló galéria. A lakás teljes körű felújítása megtörtént: víz, villany, burkolatok illetve nyílászárók minőségi cseréjével. A közlekedés kiváló. A lakás közvetlen közelében bolt, posta, gyógyszertár és több bankfiók is található.A lakás rezsije nagyon alacsony, a közös költség : 10 000 Ft. Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Rendkívül jó befektetési lehetőség, bérbeadásra tökéletes."A megfogalmazás tökéletes, egyértelműen Airbnb és rövidtávú kiadás kapcsán tűnik kényelmesnek a tér. Talán a belsőépítész is ezért varázsolt némi Afrika hangulatot a térbe.A

képek alapján

egyébként a lakás tényleg mindent "tud", amire szükség lehet pár éjszakára és 15 nm-ből ezt kihozni, nem is olyan egyszerű. A kérdés az, a nagyszerű elhelyezkedés ellenére, megéri a befektetés?

15
15a
15b
15c
15d
15e
15f
15g
15h
ingatlanbazár.hu
Vármegye utca
luxus
ingatlan
mini-garzon
15 nm
eladó
Budapest
minigarzon
V. kerület
lakberendezés
lakás