Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac

Kiáltás saját tetőteraszról a Puskásra? Igen!

ingatlanbazar.hu
2016. május. 26. csütörtök
A tágas tetőterasszal rendelkező lakások mindig lenyűgözik az ember. Nem nagyon akad olyan személy, aki ellenezné ennek az extrának a meglétét otthon. Jöjjön egy 120 nm-es tetőkerttel és 22 nm-es tetőterasszal rendelkező pesti lakás!
cikk megosztása

A különleges adottságokkal rendelkező, 94 nm-es új építésű, azonnal költözhető penthouse lakás

74,5 millió forintért

jelent meg a piacon.A helyszín a VII. kerület megújuló része. A jó minőségben megépült társasházat 2009-ben adták át. Az épület csendes, egyirányú mellékutcában található, mégis kiváló a közlekedés. A Városliget, a Récsey Center és az Aréna pláza, a megújult Keleti pályaudvar mind mind könnyen elérhető.

tet3

A lakás az épület legfelső emeletén helyezkedik el, ahol csak 4 lakás kapott helyet. A liftből a VII. emeleten kiszállva a nyugalom érzete lesz úrrá az emberen, ide már nem jut fel a város zaja.A lakás központi tere a tágas és világos nappali/étkező-konyha. Innen több irányba nyílik kilátás a gondosan megtervezett 120 m2-es tetőkertre és a 22 m2-es tetőteraszra is.

tet5

A fürdőszoba fotói magukért beszélnek: zuhanykabin, dupla szélességű mosdó, WC és egy kényelmes kád található itt a rafináltan elrejtett tároló rekeszek mellett.További helyiségek: 1 fő hálószoba, 1 félszoba és egy jelenleg gardróbnak használt félszoba.

tet4

Egyéb berendezések és extrák:-álmennyezetbe rejtett világítás-riasztórendszer mozgás és nyitásérzékelőkkel-Panasonic inverteres klímák-beépített médiafal, nagy DVD és CD tárolási kapacitással-konyha előkészítés szigetkonyha kialakításhoz-a hálószobában önálló erkély és rejtett hangulatvilágítás-Grohe csaptelepek, Legrand aljazatok és kapcsolók-olasz gránitburkolatok-tölgyfa ipari parketta-egyedi tölgyborítású ajtólapok-Geberit tartályok, Laufen és Duravit szaniterek-minden ablakon redőny-Dolby Surround, plafonba épített előkészítés réz kábelekkel 5 pontos rendszerhezÉs persze a lényeg: kényelmes tetőterasz és hatalmas saját tetőkert, japánkert stílusban, csepegtetéses öntözőrendszerrel, örökzöldekkel várja az új tulajdonosokat.

tet
tet1
tet2
tet6

További 9 kép az ingatlanról és a helyiségekről az

alábbi linken keresztül

érhetők el!

kilátás
ingatlanbazár.hu
tetőterasz
luxus
stadion
ingatlan
Puskás Stadion
Nagykörúton kívüli terület
eladó
Budapest
panoráma
Százház utca
VII. kerület
lakás
újépítésű
penthouse