Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
A hét háza: egy romantikus művész házaspár-lak
ingatlanbazar.hu
2016. április. 07. csütörtök
Svábhegyen, stílusos sváb villa eladó. Az épület a múlt század legelején épült, az Elzett gyár tulajdonosa építtette. Jelenleg művész házaspár (színész - zongora művész) tulajdona. Kérdés, meddig?
cikk megosztása

A 360 nm-es villa hatalmas, 3200 nm-es kertben áll.  A hangulatosan kialakított angolkert, hatalmas ősfás parkkal biztos menedéket nyújt a főváros őrületében. De ha még jobban elbújnánk, az épület alatt egy 30 nm-es, téglaboltozatos borospince is megtalálható.

vil1
vil4

A földszinten két önálló lakrész került kialakításra, két különálló fürdőszobával. Emellett egy nagy nappali és ebédlő, valamint nagyméretű télikert is beépült.A tetőtéri manzárd lakrész mindkét oldala tovább bővíthető. Az erkélyről, ahogy az várható, csodálatos kilátás nyílik. Az épülethez egyébként több terasz is tartozik.

vil2
vil3

A nyugodt, csendes környezet a Jókai-villa közelében egyszerre idilli és  jól elérhető. Iskola, vásárlási lehetőség, étterem is található a környéken, akár gyalogos távolságban is. A villa az Istenhegyi útról ráadásul télen is probléma mentesen megközelíthető. Az épülethez utcáról használható, két állásos garázs is tartozik.A villa irányára 800 millió forint.

vil

További képek és információk a csodálatos villáról az Ingatlanbazár.hu oldalán!

romantika
Svábhegy
művész
villa
ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Budapest
Elzett gyár
XII. kerület