Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Eladó a Velence Resort & Spa****superior. De ki árulja?
ingatlanbazar.hu
2016. március. 06. vasárnap
A Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellness fürdő az egyetlen 4-csillagos komplexum a Velencei- tónál. Kezdődik a luxus ingatlan hirdetése. Az ár ismert, a háttértörténet kicsit zavaros. 
cikk megosztása

A 2008-ban átadott Velence Resort & Spa termálvizes wellnesshotelt és konferenciaközpontot üzemeltető cég, a Velence Termál Kft.

2012-ben

csődbe ment. A létesítmény üzemeltetését az Eventhotels Zrt. vette át úgy, hogy a fürdőkomplexumnak helyet adó tóparti telek tulajdonosa a velencei önkormányzat, amelynek a fürdő üzemeltetője évi 22 millió forint bérleti díjat fizet. Mindeközben a csődbe ment korábbi üzemeltető cég egyik tulajdonosa, a Metal Holding Zrt. jogi eljárást indított az önkormányzat ellen, szerződésszegésre hivatkozva.

jog3

A helyi önkormányzati képviselőtestület 2015. május 21-i zárt ülésén határozatot hozott: amennyiben a város elveszti a Metal Holding által indított pert, akkor szerződést kötnek a termálkomplexumot üzemeltető Eventhotels Zrt.-vel az adósság átvállalásáról – ennek fejében pedig a cég megkapja a fürdőkomplexumnak helyet adó tóparti telek tulajdonjogát.

Ami ezután jön

, már filmvászonra illik.Mi nem tudjuk követni, jelenleg ki árulja az impozáns épületegyüttest, de az biztos, hogy

nálunk is megvásárolható

, méghozzá 3.707.000.000 Ft-ért.

A számok pedig: 

15577 nm alapterület183 szoba2 appartman7 medencemax. 300 fős kapacitású konferencia termek26686 nm-nyi telekIzgalmas kérdés a fürdő sorsa és hasznosítása. Bízunk benne, hamarosan fény derül mindenre és mindenki boldog lesz: a régi és az új tulajdonos is.

vel
hotel
spa
ingatlanbazár.hu
luxus
ingatlan
tulajdonos
eladó
üzleti ingatlan
Velence