Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Újlipóti top 3: íme a XIII. kerület három legdrágább lakása
ingatlanbazar.hu
2015. december. 05. szombat
cikk megosztása

Újlipótváros mindig drága lesz. De ennyire? Lássuk, hogyan fest a három legértékesebb lakás a frekventált pesti kerületben. Ön melyiket választaná?

312 m2, 267.000.000 Ft

"A 2009-ben luxus kivitelben felújított, Jászai Mari térnél található második emeleti lakásban kialakításra került egy 90 nm-es amerikai konyha, étkező, nappali, 3 hálószoba, 2 gardróbszoba, 2 fürdőszoba, 1 vendég mosdó, mosókonyha, és kamra. A bejárati ajtó páncél, a külső nyílászárók újak, biztonsági üveggel, de az eredeti állapotnak megfelelőek, mert a ház műemlék védelem alatt áll.A vezetékek cseréje – villany, víz, fűtésrendszer -, megtörtént, a fűtés saját kazánról működik.A padlózatot mindenhol wenge parketta borítja, kő csak a fürdőkben és a mosókonyhában van, itt megoldott a padlófűtés, valamint az egyik gardróbszoba padlószőnyeggel burkolt. Az álmennyezet megoldása különleges, süllyesztett világítással.A konyhában olasz tört fehér színű konyhabútor és konyhasziget található, magas minőségű konyhai gépekkel."

lip

188 m2, 210.000.000 Ft

"Szent István parknál eladó egy 188 nm-es, legfelső emeleti, 56 nm-es terasszal rendelkező, 5 szobás, közkedvelt, portaszolgálatos házban lévő PENTHOUSE lakás. A szobák utcára és kertre is néznek, a teraszról kiváló városi panoráma tárul elénk. Kiváló beosztású, duplakomfortos, klimatizált lakás, mely a helyi adottságok és a ház értéke miatt kiváló befektetés! Jelenlegi kiadási ára: 5000 Euro havonta."

lip1
lip2a

158 m2, 195.000.000 Ft

"DUNAI PANORÁMÁS LUXUS LAKÁS A JÁSZAI MARI TÉRENFelső kategóriás 158 m2-es, 3+1 fél szobás, 2 fürdőszobás, teljesen berendezett presztízs értékű lakás dunai panorámával. eladóA ház szép, felújított, belül újszerű. A lakás a zárt lépcsőházból nyílik.Mind a bútorok, mind a gépek, berendezési tárgyak, felső kategóriás minőséget képviselnek.A mélygarázsba a lifttel közvetlenül lejutunk."

lip3
Újlipót
ingatlanbazár.hu
Újlipótváros
ingatlan
eladó
Budapest
XIII. kerület
lakás
Top 3