Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Top 3 luxus lakás a Palotanegyedben
ingatlanbazar.hu
2015. november. 19. csütörtök
Természetesen szigorúan szubjektív alapon válogattunk. A "Nyócker" igazságtalan megbélyegzése elleni harcunkat első körben a kiemelt részekkel kezdjük. Mondd, te melyiket választanád?
cikk megosztása

Krúdy utca, 125 m2, 63,5 millió forint

II. emeleti, 3 szobás, az impozáns Jézus Szíve templomra néző lakás nem csak az elhelyezkedésével fogott meg minket. De az a gondosan karbantartott parketta! Igazi kincs!

nyolc
nyolc1

Harminckettesek tere, 113 m2, 59,99 millió forint

A 4+4 félszobás lakás "170 nm-es, melyhez tartozik egy 180 nm-es körterasz is. Az ingatlan jelenleg két lakásra van osztva és így van kiadva külföldieknek. Igény esetén a bérlők akár benn is maradnának. A lakás különlegessége a csodálatos városi és budai körpanoráma. Ez az egyedüli lakás az emeleten!"

nyolc2

Baross utca, 119 m2, 54,9 millió forint

A 2 szobás lakás egy 1892-ben épült műemlékvédelmi ház első emeletén található, déli tájolású, végig az utcafrontra néző ablakokkal. A legutolsó felújításakor (2008-2009) egy modern, letisztult lakás lett kialakítva, az ablakok teljes cseréjével, födémcserével, betonalapzattal és padlófűtéssel, álmennyezet és sűlyesztett világítás kialakításával, az összes villanyvezeték, csatorna, és vízvezeték cseréjével.

nyolc3

További képek és információk a lakásokról az árakra kattintva!

Palotanegyed
ingatlanbazár.hu
VIII. kerület
luxus
ingatlan
eladó
Budapest
lakás