Ingatlanbazár Magazin logó
Ingatlanpiac
Andrássy örökség: UNESCO listás hotelt valaki?
ingatlanbazar.hu
2015. november. 14. szombat
Az *****-os Andrássy Rezidencia kikerült az ingatlanpiacra. Az 1,35 milliárd forintért kínált hotel és spa szemetgyönyörködtető. Hogy az üzemeltetés más kezében jövedelmezőbb lesz-e, nem tudhatjuk. Más okot nehéz elképzelni, miért szabadulna valaki egy ilyen csodától.
cikk megosztása

Tokaj-hegyalján áll Magyarország egyik kétségtelenül legszebb gyöngyszemének számító Andrássy Rezidencia. Az épület múltja vadregényes, jövője jelenleg kérdéses.

Bors_11.12
“Az 1400-as években épült meg az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** épülete alatt futó 500 folyóméteres, máig használt pince.Az 1700-as években barokk stílusban épült meg Andrássy Kúria főúri udvarház. Az 1753-as összeírás szerint Gróf Károlyi Ferenc úr kúriája lett. Az Andrássyak tulajdonába az 1830-as években került, azután átépítették. Andrássy György majd örököse, Andrássy Dénes volt a tulajdonosa. Az ő családjuk és leszármazottaik lakták a II. világháborút követő államosításokig.Az Andrássy Rezidencia Wine & Spa***** 2008. május 16-án nyitotta meg kapuit a Vendégek előtt.”

A jelenlegi hotel oldalán olvasható helytörténet alapján tehát öt éve üzemel a luxus szálló. Az értékesítés okáról egyelőre nem sokat tudni. Mindenesetre, ha lenne ennyi pénzünk a dunyhába bevarrva, jó eséllyel ezt az ingatlant vennénk meg ma Magyarországon. És Ön?

and
and1
and2
and3
and3a
and4
További képek és információk az 1,35 milliárdos szépségről az Ingatlanbazár.hu oldalán!
hotel
spa
ingatlanbazár.hu
Tokaj
luxus
ingatlan
eladó
üzleti ingatlan
Andrássy
wellness