Ingatlanbazár Magazin logó
Design
3 egészen rémes hálószobai dizájn ötlet
ingatlanbazar.hu
2016. május. 14. szombat
Néha az az érzésünk, a tervezők jó dolgukban már nem tudnak mit kitalálni. Vagy ezek mind bájos, izgalmas poénok? Esetleg tényleg hasznos megoldások? Könyörgünk, mondja meg, nálunk van-e elkalibrálva az ízlés-mérő!
cikk megosztása

1. Önvédelmi asztal

Most persze mondhatjuk, hogy nem olyan ronda és ha csak egy életet megment, már megérte. Mi minden esetre úgy véljük, éles szituációban, hirtelen álomból ébredve nem egyértelmű a ripsz-ropsz használat. Cserébe viszont nem szép. Ezzel az erővel az önvédelmi eszközök az ágy alatt is lehetnek. Vagy kisebb formátumban a párna alatt...

ágy

2. Csapda-ágy

Nyilván nem egeret akar vele fogni az illető. Mindenesetre elég balesetveszélyes a dolog. Mondjuk egy ágy dobogóval való elfedésében látunk fantáziát. De azért nem egy kötél megrántásával intéznénk el a dolgot. Már csak az alsó szomszéd ideges, na meg a padló burkolat miatt sem. 

ágy1

3. Ágy egyedülállóknak

A termékkel már csak azért sem vagyunk kibékülve, mert rég tudjuk, hogy a háton alvás sokkal pihentetőbb, mint a magzati pózban oldalt görbülés. Ezen felül korlátoz a szabadságunkban. Bár akkor mit szóljunk az előző ágyhoz...?

ágy2

Ön mit gondol? Megőrültek az emberek, vagy csak mindenki egy csipet humort próbál belevinni az életbe?

haszontalan
dizájn
ingatlanbazár.hu
biztonság
hálószoba
ingatlan
lakás
ágy
design
vicc
belsőépítészet
bútor