Ingatlanbazár Magazin logó
Design
Nyári dizájntippek #1 - Kád és csempefestés
ingatlanbazar.hu
2015. július. 08. szerda
Nincs pénze a legújabb divat szerint felújítani fürdőjét, de szeretne színt vinni életébe? Segítünk! Sajátélmény és néhány gusztusos fotó a kezdéshez!
cikk megosztása

Nemrég lakásfelújításba kezdtem. Természetesen olyan alacsony költségvetéssel, amit minden sóher kivitelező megirigyelne. Egyrészt nem vagyok egy Krőzus, másrészt az otthonom jogos tulajdonosa Hegyvidék önkormányzata.Így sem lehetőségem, sem érdekem nem fűződött milliók (vagy akár százezrek) eltapsolásához. Mivel alapvetően világosítani szerettem volna az ingatlant, így a falak mindenütt hófehérek lettek, megbolondítva itt-ott fehér olajfestékkel is.

A fürdőszoba kapcsán azonban szerettem volna valami csavart.

Így segítséget kértem, egy nyilván ehhez is is értő férfitól, majd nekiestem a csempéknek és a kádnak, mint az a bizonyos szódás annak a bizonyos igavonó állatnak.Az eredmény: bohém, meleg színvilág és tökéletes elégedettség. Ráadásul csak egyszer léptem bele a száradó padló burkolatba. Őrület!Felszerelés és költségvetés az én birodalmamban (a költségek a kevesebb szín, esetleg egy szín különböző árnyalatival jelentősen csökkenthetők):

- 0,25l piros olajfesték

, TRINAT 1290 Ft

- 0,25l okker olajfesték

, TRINAT 1290 Ft

- 0,25l zöld olajfesték

, TRINAT 1290 Ft

- 0,25l fehér olajfesték

, TRINAT 1290 Ft

- 3 nagyobb ecset

, 400-600 Ft/db

- 1 10-es ecset

, 290 Ft

- maszkoló szalag

, 500 Ft

- türelem:

megfizethetetlen-------------------------------------

Összesen kb. 8000 Ft

kad
kad1
kad2
kad3
kad4

A képek illusztrációk. Megérthetik, nem engedhetek be mindenkit a fürdőmbe! Még virtuálisan sem. De cserkészbecsszóra gyönyörű lett minden.+1 tipp: Régi képkeretbe műfüvet vágtam, ezzel dobtam fel az unalmas és a víztől, párától sérülékeny falat. Hátha másnak is tetszik.Jó festegetést!

olajfesték
fürdőszoba
ingatlanbazár.hu
felújítás
csempe
ingatlan
csináld magad
design