Ingatlanbazár Magazin logó
Vidéki ínyencségek
Tégla, fa, üvegtégla: Oroszlányban
ingatlanbazar.hu
2022. május. 30. hétfő
Az Oroszlányban kínált, eladó családi fészek számos figyelemfelkeltő vonással bír. Az ingatlan fotói egyfajta dualitást árasztanak. Ami sokak tetszését elnyerheti!
cikk megosztása

“Tágas, világos közös terek, korszerű építési technológia, minőségi anyagok, nagy telek jellemzi ezt a 4 hálószobás családi házatOroszlányban.

Melynek hatalmas teraszáról a Víztorony csodás panorámája látható. [...] 2007-ben épült ez a minden igényt kielégítő családi ház. Mely két szinten helyezkedik el. A lakótér a földszinten található. Belépéskor egy előszobába érkezünk, ahol hatalmas tükrös beépített szekrény is található. Innen egy tágas folyosóról jobbra egy hálószoba és fürdőszoba nyílik, balra fordulva pedig a konyha-étkezőbe érkezünk, ahol egy 5 méter hosszú konyhapult van beépítve. A 3 éve vásárolt új, felső kategóriás konyhai gépek is a vételár részét képezik.

Ebből a térből érkezünk a hatalmas, világos nappali térbe. Innen nyílik egy fürdőszoba, egy spejz, három hálószoba, a tágas fedett terasz és egy fürdőszoba. A fürdőszobák káddal, zuhannyal, bidével, wc-vel, és dupla mosdókagylóval vannak ellátva. Ezeken kívül egy vendég wc is kialakításra került a házban Oroszlányban. A konyha-nappali helyiségekben, a fürdőszobákban, a szuterén szinten lévő szobában padlófűtés lett kiépítve.A ház hátsó homlokzati fala nagy felületű üvegtégla berakásokkal lett építve, ezzel is növelve a belső terek világosságát. [...]”

További részletek és képek az ingatlanbazar.hu oldalán!

ingatlanbazár.hu
ingatlan
eladó ház
eladó
Komárom-Esztergom megye